"Avem grija de sanatatea ta"


Despre noi

Cabinet medical Cucu Camelia este cabinetul dvs. stomatologic, care pune un accent puternic pe o abordare individuală şi profesională a fiecărui caz în parte. Noi oferim pacienţilor noştri cea mai nouă tehnologie dentară, menită să vă crească confortul şi să reducă durerea procedurilor. Un zâmbet sănătos necesită consultaţii periodice. Personalul nostru se ocupă de proceduri destinate atât adulţilor cât şi copiilor şi, în cazul în care aveţi nevoie de o trimitere către secţia de chirurgie orală, vă putem sugera cei mai buni chirurgi.

Ne dorim să ne ajutăm pacienţii să depăşească frica de dentist, care poate duce adesea la întârzieri în apelarea la tratamente dentare necesare pentru a ne menţine dinţii sănătoşi. Nu întârziaţi să căutaţi îngrijirea de care dinţii dvs. au nevoie. Obţineţi zâmbetul strălucitor pe care îl meritaţi!

Pe lângă furnizarea de servicii stomatologice, suntem mândri de angajamentele noastre sociale. Cabinet medical Cucu Camelia se vede ca fiind un membru al comunităţii şi investeşte în comunitate, pentru o zi de mâine mai bună. Pentru a afla mai multe despre acţiunile în care suntem implicaţi, verificaţi ştirile noastre recente pe pagina de start.

Cabinetul nostru este situat pe Bulevardul George Enescu în Suceaba. Pentru a face o programare vizitaţi pagina de contact!